Een ontzettend lekker visgerecht, onlangs in Italië gegeten gemaakt door di Mamma in een familierestaurant, dit is mijn interpretatie ervan. Ik serveerde het met gefrituurde aubergine en gegrilde courgette.
Voor 2 personen nodig:
beetje olijfolie
2 kabeljauwhaasje
1 glas droge witte wijn
2 grote aardappelen
Klontje boter
Sap van een limoen
Handvol gehakte peterselie
Peper
Zout
1 eetlepel gehakte oregano
De aardappelen schillen en in hele dunne schijfjes van een paar millimeter snijden.
Even 3 minuten blancheren en koud afspoelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden en een ovenschaal invetten met een eentje olijfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven tot de schijfjes lichtbruin zijn en de vis gaar is.
Mangare, oftewel eetsmakelijk!
Ontdek meer van De Digitale Stad Nieuwegein
Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

MMM, lijkt mij erg lekker